Black Deckers Forum
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?

Go down 
AuthorMessage
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeFri Jul 04, 2008 2:57 pm

adesss.. masalah tul.. aku dah settle semua craft katana lvl 1.. tapi lvl tetap 1 walaupun dah reach 100%... xkan nak craft semua weapon kot... adoi... terbang 10M... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
skamilan
Moderator
skamilan

Posts : 59
Join date : 2008-05-30
Location : Jay Bee

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeSat Jul 05, 2008 12:58 am

kalo ko x leh craft gak level 2 nyer...

ko wat kraftangan tudung saji ke kraf batik songket ke...

janji kraft...konfim level 65 trus... Razz
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
BabYRoX

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 32
Location : Misery Island Penang

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeSat Jul 05, 2008 1:33 am

skamilan wrote:
kalo ko x leh craft gak level 2 nyer...

ko wat kraftangan tudung saji ke kraf batik songket ke...

janji kraft...konfim level 65 trus... Razz


untung sket le ska... owg tak brp beli sgt... sya ada idea bgus sket... cuba awk wat aircraft ke,hovercraft ke... DYNAcraft Industries ke... zzz
Back to top Go down
View user profile
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeSat Jul 05, 2008 3:58 am

adesss . .... korang nie nak kena fireball tahap ke 9, dewa kapak terbang , sabit pak abu , ngan batu lesung makcik kantin nie......


Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
BabYRoX

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 32
Location : Misery Island Penang

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeSat Jul 05, 2008 8:22 am

LangPutih wrote:
adesss . .... korang nie nak kena fireball tahap ke 9, dewa kapak terbang , sabit pak abu , ngan batu lesung makcik kantin nie......


Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad

hikmat cencalok masen pown best gak...
Back to top Go down
View user profile
iCom
Apprentice
iCom

Posts : 32
Join date : 2008-05-28

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeSun Jul 06, 2008 3:35 am

baik letak budu...telu
Back to top Go down
View user profile
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeSun Jul 06, 2008 4:43 am

iCom wrote:
baik letak budu...telu


tau benda makan jek patut r tembun
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
BabYRoX

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 32
Location : Misery Island Penang

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 10:23 am

no komen...
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 1:59 pm

aku pun x tahu mcm ner nk tolong sebab aku lum lagi sampai tarap itu
Back to top Go down
View user profile
FurafuCelestionz
Master
FurafuCelestionz

Posts : 144
Join date : 2008-05-24
Location : The Red Dot

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 4:24 pm

???????

ini pasal craft ke makanan???

i lagi x faham teros..
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:14 pm

FurafuCelestionz wrote:
???????

ini pasal craft ke makanan???

i lagi x faham teros..

x faham? faham kn je la cheers
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
BabYRoX

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 32
Location : Misery Island Penang

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:18 pm

mengikot firasat leader guild kita skamilan... jika seseorang tu tak phm... just sms ON FAHAM ke number ska... dia bley membantu...
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:23 pm

MeoNRoX wrote:
mengikot firasat leader guild kita skamilan... jika seseorang tu tak phm... just sms ON FAHAM ke number ska... dia bley membantu...
nk try nk try

num die ape huh? lol!
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
BabYRoX

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 32
Location : Misery Island Penang

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:28 pm

number ska? ler... takde ke? apanyer leader guild... kemut nk bg no fon kt anak2 buah sndiri... zzz
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:35 pm

MeoNRoX wrote:
number ska? ler... takde ke? apanyer leader guild... kemut nk bg no fon kt anak2 buah sndiri... zzz

die ldr pakai pay phone la ner ade num2 ni sumer lol!
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
BabYRoX

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 32
Location : Misery Island Penang

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:52 pm

hehehe side dkt ska nmpk... hahaha abg kesayangan
Back to top Go down
View user profile
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:57 pm

adess.... lari tajuk
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeTue Jul 08, 2008 6:32 pm

LangPutih wrote:
adess.... lari tajuk
huhu lang ler nk train? cat
Back to top Go down
View user profile
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeWed Jul 09, 2008 5:08 am

jumaat mlm kul 10pm - 2am time 50% exp. ok?
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeWed Jul 09, 2008 10:58 am

LangPutih wrote:
jumaat mlm kul 10pm - 2am time 50% exp. ok?
Ok its a date then lol!
Back to top Go down
View user profile
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeThu Jul 10, 2008 11:09 am

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
LangPutih
Apprentice
LangPutih

Posts : 43
Join date : 2008-06-28
Age : 32
Location : Malaysia

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeThu Jul 10, 2008 11:10 am

yes dah masuk lvl 2 kraftangan.. wakakkakaka
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
Autob0ts

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 34
Location : Singapore

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeWed Jul 16, 2008 9:02 am

LangPutih wrote:
yes dah masuk lvl 2 kraftangan.. wakakkakaka

WA! ni mcm leh la craft kn aku eh?
Back to top Go down
View user profile
FurafuCelestionz
Master
FurafuCelestionz

Posts : 144
Join date : 2008-05-24
Location : The Red Dot

cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitimeMon Jul 28, 2008 12:26 am

LangPutih wrote:
yes dah masuk lvl 2 kraftangan.. wakakkakaka


waaaa craft kan i osm adept 2 slot full set.. ehehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? Empty
PostSubject: Re: cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?   cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2? I_icon_minitime

Back to top Go down
 
cmne nak bagi lvl craft dari 1 gie ke 2?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Black Deckers Forum :: Craft & Upgrade Section :: Craft & Upgrade Section-
Jump to: